Brno open game
15.07.2024

Brno Opengame uzavřelo sezónu 2023/2024

Klub
Poslední velkou akcí sezóny 2023/2024 byl tradiční turnaj Brno Opengame. Gepardi do něj nasadili týmy ve všech kategoriích a my přinášíme krátké shrnutí jejich působení.

Junioři

Junioři nastupovali v hodně variabilní sestavě a ve skupině se opět poměřili s těžkými soupeři. O první body do tabulky se střetli s týmem Nemáme dost, což byl výběrový tým složený především z hráčů účastníka celostátní soutěže juniorů z celku Gullivers Brno. Stejný soupeř vystavil našim juniorům loni stopku v play-off Ostravských her.

„Věděli jsme, že nás nečeká žádný lehký soupeř. Kluci do zápasu vstoupili výborně soustředění s obrovským odhodláním a odměnou nám bylo vedení 2:0,“ popsal první zápas trenér Zbyněk Matýsek, který stanul pro tento turnaj na lavičce juniorky. „Soupeř byl zaskočen, nebojím se říci, že nás podcenil, ale po druhé brance přepnul na jiný mód a vyrovnal.“ Gepardi si však dvoubrankové vedení vzali zpět asi nejrychlejší brankou celého turnaje od úvodního hvizdu. Štěpán Dohnal ihned po zahájení hry vyhrál buly a úchvatným sólem zakončil. Od startu druhé periody uběhly 3 (!!) sekundy. Gepardi pak ještě náskok navýšili, soupeř opět srovnal, ale vítěznou tečku přidal Štěpán Novotný. „Kluci sehráli naprosto skvělý zápas, vstup do turnaje se nám povedl na jedničku s hvězdičkou.“ .

Druhý zápas už tolik florbalové krásy nepřinesl. Proti Dřevákům (dalšímu výběrovému týmu, který tentokrát tvořili převážně hráči FBC Aligators) nastoupili naši kluci v hale v Modřicích, ve které úplně TOP podmínky pro florbal nebyly. „V hale byl strašný vzduch, hlavně dole u hřiště. Nicméně podmínky byly pro oba týmy stejné. My jsme se asi tentokrát tak nesoustředili, navíc Dřeváci hráli hodně ze zatažené obrany. Měli jsme lepší vstup do utkání, vstřelili parádní vedoucí branku, soupeř srovnal v přesilovce. V první části druhého poločasu šel pak do vedení a my byli rádi za srovnání skóre. Remíza zápasu nakonec slušela,“ shrnul trenér Matýsek.

V pátek ráno čekala Gepardy lahůdka v podobě zápasu s Tatranem Střešovice. „Na tento zápas jsem se opravdu těšil, bral jsem jej jako skvělou konfrontaci s top týmem Česka. I přes divoký výsledek, který se zrodil v poslední minutě, si nemyslím, že bychom vyloženě propadli. Nechtěli jsme hrát beton, naopak, aktivní útočný florbal, což ocenil i trenér Tatranu po zápase. Myslím, že diváci viděli skvělé představení,“ začal hodnocení pátečních zápasů trenér Zbyněk Matýsek a pokračoval: „Večerní zápas se hrál opět ve vydýchané hale, moc nepomohla ani večerní průtrž. Proti Kopřivnici to byl obrovský boj, vyrovnaný zápas, který rozhodla jediná chybka. I takové situace sport přináší. Opět si velice cením přístupu soupeře.“

Po zápase přišlo čekání na los. Oproti očekávanému prvnímu kolu nakonec byli Gepardi díky získaným bodům nasazeni až do druhého kola. Soupeřem jim stál další, bratru reprezentační, výběr pod hlavičkou MMA Club Smíchov. A jak viděl zápas play-off muž ze střídačky? „Co jméno, to pojem, obrovské herní zkušenosti. Soupeř předvedl doslova kolotoč, technicky byl úplně někde jinde a v podvědomí jsme věděli, že hrajeme s minimálně finalistou celého turnaje (tým Smíchova se nakonec stal vítězem Opengame). Kluci však nesložili zbraně, i když dohrát zápas v určitém režimu soustředění bylo ohromně těžké. Ta kvalita na hřišti proti nám prostě byla. V brance naše šance zlikvidoval Mira Kovařík, který si za nás zachytal ještě v dobách Orelské ligy, nyní hájí branku superligové Bohemky a juniorské reprezentace a bylo skvělé se s ním potkat na hřišti i po zápase. To jen tak na okraj.“

Na závěr jsme trenéra poprosili o celkové hodnocení turnaje:

„Myslím, že jsme předváděli celou dobu kvalitní florbal proti hodně kvalitním soupeřům. Skupina byla náročná, narovinu přiznám, že jsem počítal s větším bodovým ziskem. Obrovsky si cením výhry v prvním měření sil a výkonu proti Tatranu a Kopřivnici. Play-off byla ne vyšší dívčí, ale přímo universita. Dovolím si tvrdit, že jsme předváděli kvalitnější hru než v Ostravě a ve skupině naše výkony gradovaly. Nerad zmiňuji jednotlivce, ale absolutorium si zaslouží brankář Viktor Hladík, který byl naší oporou celou sezónu a teď podával naprosto excelentní výkony. Klukům moc děkuji za celý turnaj a prakticky za celou sezónu. Poslední akci s touto kategorií sehrály ročníky 2005, kterým přeji hodně štěstí v mužích, šanci si zahrát dostali také ročníky 2007 a těm přeji dobrý start v juniorce příští sezónu. Ještě bych chtěl poděkovat také divákům, kteří nás přišli podpořit a na závěr ještě jednou velké díky klukům.“

Výsledky juniorů
Nemáme dost! - FBC Gepardi Brno skupina 4:5 (2:2)
FBC Gepardi Brno - Dřeváci skupina 2:2 (1:1)
Tatran Střešovice - FBC Gepardi Brno skupina 8:1 (3:1)
FBC Gepardi Brno - Vikings Kopřivnice
skupina 0:1 (0:0)
MMA Club Smíchov - FBC Gepardi Brno osmifinále 8:0 (3:0)
Soupiska: Viktor Hladík - Ondřej Matula, Michal Matýsek, Tadeáš Bednář, Filip Matula, Štěpán Rolinek - Štěpán Dohnal, Tomáš Kuchař, Roman Poláček, Patrik Navrátil, Jan Bretfeld, Štěpán Novotný, Vít Štěrba (C), Vojtěch Jedlička, Vojtěch Novák. Trenér: Zbyněk Matýsek.


Dorostenci

Výsledky
FBC Gepardi Brno - FBC ČPP Bystroň Group Ostrava - modrý skupina 0:6
UNITE - FBC Gepardi Brno skupina 8:1
FBC Gepardi Brno - Cirkus Praha skupina 2:5
PASKOV SAURIANS - FBC Gepardi Brno skupina 3:0
Hornets Brno U17 - FBC Gepardi Brno první kolo 3:2
Soupiska: Dan Voda - Jan Bretfeld, Marek Paták, Patrik Pavlík, Adam Podolský, Filip Matula, Roman Poláček, Michael Novotný, Simon Bartoš, Štěpán Rolinek, Martin Veleba, Michal Matýsek. Trenér: Petr Šubrt .


Starší žáci

Turnaj Open Game začal pro starší žáky zápasem ve čtvrtek v 11 hodin na sportovní hale Vodova. V prvním utkání ve skupině se utkali proti FBC ČPP Bystroň Group Ostrava – žlutý. Zápas začal velice nebojácně z obou stran. Šance byly na obou stranách, avšak branka v první půli nepadla. Bohužel, ve druhé polovině utkání se podařilo prosadit ostravským klukům a to od 20. minuty zápasu hned třikrát. Gepardi na tyto branky odpověď nenašli, a tak zápas skončil 0:3.

Druhý zápas čekal starší žáky na VUT hned v 13:30 proti Tsunami Záhorská Bystrica. Zápas, kde padlo celkově 10 branek, byl plný chyb a zvratů. Nahrávalo tomu mnoho šancí a děr v obranách. Celkové skóre se v takovém zajímavém zápase zastavilo na stavu 5:5.

V pátek se vydal tým starších žáků na ranní zápas opět na VUT. Utkali se proti brněnským Bulldogs Brno Orange. Bohužel, zápas se úplně nevyvedl podle představ. Do utkání jsme měli dobrý vstup a vstřelili v úvodu hned dvě branky, avšak brněnští Bulldogs na to našli odpověď. Dokázali vstřelit 3 branky ještě v první půli. V druhé polovině se Gepardům už nepodařilo skórovat, a tak zápas skončil 3:6.

Před posledním zápasem si šel celý tým zahrát bowling a společně se naobědval. Následně přejel do Šlapanic na „domácí“ půdu, kde se utkal s Florbal MB White. Do zápasu jsme vstoupili velice aktivně a hrozili u soupeřovi brány. Prvního gólu jsme se dočkali v 9. minutě utkání. Následně si Jáchym Ondráček připsal další dva góly a dovršil v tomto zápase hattrick. Celkové skóre se už neměnilo a Gepardi poslední zápas ve skupině vyhráli 3:0.

Do play-off kluci postoupili nakonec ze třetího místa a v prvním kole se utkali v ranním zápase proti ŠK Florbal Modra. Zápas probíhal od začátku velice slibně pro Gepardy. Dostávali se do velkých šancí a vytvářeli velice pěkné kombinace. Kluci si v utkání udělali radost a nastříleli soupeři krásných 8 branek a postoupili tedy do druhého kola s výhrou 8:4.

Ve druhém kole na nás čekal mistr České republiky FBŠ Hattrick Brno. Bohužel nám pavouk nepřál a poslal nás hned na tak dobrý tým, se kterým se momentálně nemůžeme rovnat, a tak ve druhém kole play-off starší žáci vypadli s prohrou 0:14.

Hodnocení asistenta trenéra Ondřeje Beránka:

Turnaj hodnotím pozitivně. Ve hře jsme mohli vidět silné i slabé stránky naší hry a několik moc pěkných akcí a branek. Jsem rád, že se nám podařilo zorganizovat v pátek teambuilding v podobě bowlingu. Myslím, že nás to alespoň trochu stmelilo a posílilo do další sezóny. Děkuji moc všem rodičům a fanouškům, kteří nás podporovali během turnaje.

Výsledky
FBC Gepardi Brno - FBC ČPP Bystroň Group Ostrava - žlutý skupina 0:3 (0:0)
Tsunami Záhorská Bystrica - FBC Gepardi Brno skupina 5:5 (2:3)
FBC Gepardi Brno - Bulldogs Brno Orange skupina 3:6 (3:3)
Předvýběr.CZ Florbal MB White - FBC Gepardi Brno skupina 0:3 (0:2)
FBC Gepardi Brno - ŠK Florbal Modra první kolo 8:4 (4:1)
FBŠ Hattrick Brno - FBC Gepardi Brno druhé kolo 14:0 (7:0)

Soupiska: David Flekač, Martin Procházka - Michal Mazáč, Josef Rejzek, Pavel Tomšíček, Filip Borkovec - Jáchym Ondráček, Viktor Hubený, Radim Boček, Václav Kaněk, Jan Macháček, Šimon Eleder, Ondřej Remeš. Trenér: Ondřej Dohnal, Ondřej Beránek, Zdeněk Řehoř, Zdeněk Mazáč.


Mladší žáci

I mladší žáci se ukázali na Brněnském open game a to ve skupině H, ve které narazili na Kladenské kanonýry, Holešov, slovenský tým Warriors a nakonec proti Slavii Plzeň. Bohužel se nám nepoštěstilo při losu zápasů. Ve čtvrtek se hrálo jedno utkání a v pátek tři.

Jako první jsme se utkali s kanonýry z Kladna, kteří byli favoritem skupiny. To také ukázali v prvním střídání, když hned po 18 sekundách vstřelili první branku. Než jsme se rozkoukali, tak jsme prohrávali 0:1. Zápas pokračoval ve velkém tempu a kluci se postupně dokázali přizpůsobit tempu, které diktoval soupeř. Díky zlepšujícímu se výkonu se skóre do konce poločasu už nezměnilo. Pauza nám úplně neprospěla, protože než jsme se probrali z pauzy, tak jsme prohrávali 0:3. Průběžný výsledek sice nevypadal nejlépe, ale kluci se nedali a zaveleli k útoku. Možná až překvapivě se jako první prosadil v samostatném nájezdu Kubík Šenkýř a chvilku po vstřeleném gólu jsme dostali možnost v podobě přesilové hry. Tu jsme sice nevyužili, ale vytvořili si velký závěrečný tlak a dokázali snížit na 2:3 díky střele Míry Baláše. Tlak eskaloval, ale zápas už bohužel byl rozhodnut a nestihli jsme srovnat skóre. Avšak výkon to byl na začátek turnaje velmi slibný.

V pátek jsme začali náš zápasový trojboj chvilku před obědem proti slovenské delegaci. Tentokrát nám začátek zápasu vyšel na výbornou a v rychlém sledu jsme dali dvě branky, které nás uklidnili a šlo to vidět na dosavadním průběhu zápasu. Celý první poločas jsme zvládli velmi přesvědčivým výkonem a do toho druhého jsme šli s tříbrankovým náskokem. Naštěstí jsme si udělali dost velký polštář, protože jsme se dosavadním jednodušším vývojem uspali a zápas nakonec nebyl tak hladký, jak by mohl být. Zápas nakonec skončil výhrou 5:3.

Druhý zápas dne nás čekal tým z Holešova. Kluci předváděli znovu velmi dobrý výkon a své úsilí znovu proměnili v brzké vedení. Hned v prvních čtyřech minutách dokázali vstřelit dvě branky a vypracovat si i nájezd, který bohužel nebyl proměněn. Kluci pokračovali ve skvělém výkonu žádný výkon není bezchybný a v přesilové hře soupeř snížil na rozdíl jedné branky. Skvělá atmosféra a podpora fanoušků kluky hnala dál a i když opět brzo po pauze dostali gól, nevzdali to. Prosadil se opět ne velmi častý střelec krásnou střelou z půlky hřiště a vrátil nám zasloužené vedení. No a nebyl to nikdo jiný, než náš obr z obrany, Ríša, který si svůj gól nechal na správný čas. Skóre se už nezměnilo a i druhý zápas jsme urvali pro sebe.

Třetí zápas dne byl ve znamení souboje o druhé místo. Napovídalo tomu i špatné počasí, které v době zápasu panovalo. Soupeř z Plzně si do Brna dovezl velmi drsný styl hry a začátek patřil jim. Naštěstí se kluci velmi rychle přizpůsobili stylu hry a zjednodušili své útočné akce. I přes inkasovanou první branku byli kluci odhodlaní nenechat soupeři tenhle zápas jen tak. Dostali i gól druhý, ale atmosféra v hale od obou kotlů fanoušků vyburcovala kluky k dalšímu úžasnému výkonu. Tvrdost jsme si nenechali líbit a dali okusit soupeři jeho vlastní medicínu, která jim popravdě vůbec nechutnala. Popravdě celý turnaj byl ve znamení neobvyklých střelců. Ani tenhle zápas nebyl výjimkou. Znovu se objevil v samostatném úniku Kuba Šenkýř a ani tentokrát neminul. Vidina vyrovnání probrala celou halu a u vyrovnávacího gólu byl opět Kuba, který vybojoval míček za brankou a šibenici vymetl Áďa Žák. I kdyby gól nedal, byl by nařízený nájezd, ale ten jsme nepotřebovali. Nutno podotknout, že zápas odehráli skvěle všichni kluci s velkou oporou v bráně, Adamem Šimoníkem, který odchytal neskutečný zápas. I přes luxusní zápas a výkon jsme skončili o skóre třetí.

Z třetího místa jsme šli proti Všestarům na Lesné. Zápas nezačal úplně podle našich představ. Soupeř byl velmi důrazný v obraně, využíval našich chyb v rozehrávce a při té své hrál jednoduše. Hrát do dobře postaveného bloku nám nechutnalo a taky tak vypadal průběh zápasu. Za první půli jsme pomalu nevystřelili na bránu. Buď jsme trefili prvního hráče, který blokoval nebo mířila střela mimo branku. Naopak soupeř se dokázal prosazovat až příliš jednoduše a v první půlce nás totálně zničil 0:3. Od začátku druhé půlky se začalo pracovat na obratu. Průběh zápasu jsme postupně překlápěli na naši stranu, pomalu, ale jistě. Začalo se napadat a získávat míčky, soupeř znervózněl, ale pořád urputně bránil svůj tříbrankový náskok. Ve třicáté minutě jsme pořád prohrávali o tři branky a už to vypadalo s postupem bledě. Po timeoutu byl soupeř dvakrát po sobě vyloučen, ale ani přesilovky jsme nevyužili. Pět minut před koncem se tedy muselo zabrat na 150 procent. Naději zažehl Davča Mazač svou brankou rozjel comeback. Po necelých dvou minutách snížil svou sólovou akcí Vojta Malík na 2:3. O necelou minutu se prosadil další premiérový střelec Robin Zvara a srovnání bylo na světě. Jenže na remízu se v play-off nehraje a Kuba Šenkýř to moc dobře věděl. Protože právě on skóroval ve čtyřicáté minutě gól na 4:3.

Odpoledne nás čekalo brněnské derby proti Gullivers. Za celou sezónu jsme proti tomuhle soupeři ani jednou nevyhráli a tak bylo o motivaci postaráno. Jenže motivace není vše a soupeř ukázal své kvality. V první půlce nás nepustil vůbec k ničemu a zničil nás 6:1. I když se herní projev v celku zlepšil, výsledkově to tak slavné nebylo. Zápas skončil velmi jasnou prohrou 2:10.

Shrnutí turnaje trenéra Matěje Vorby:

„Turnaj tedy neskončil nejlépe, ale předvedené výkony v průběhu celého turnaje ukázali velký posun. Není tu řeč jenom o předvedené hře, ale i o chladné hlavě při situacích. Každý zápas byl velmi vyrovnaný, vždy skončil o jednu, maximálně dvě branky. Gullivers teď nepočítám, ti nám ukázali, kde zapracovat v příští sezóně. Kluci si dokázali, že celá ta těžká sezóna přinesla ovoce.

Výsledky
FBC Gepardi Brno - Kanonýři Kladno skupina 2:3
FBC Gepardi Brno - Warriors team skupina 5:3
Florbal Holešov - FBC Gepardi Brno skupina 2:3
FBŠ SLAVIA Plzeň - FBC Gepardi Brno skupina 2:2
FBC Gepardi Brno - FBŠ Všestary první kolo 4:3
Sokol Brno I EMKOCase Gullivers White - FBC Gepardi Brno druhé kolo 10:2

Soupiska: Adam Šimoník, Daniel Havlíček - Jakub Senkýř, Jan Kokeš, Robin Zvara, Miroslav Baláš, David Mazáč, Matyáš Blaha, Vojtěch Malík, Richard Jančík, Adam Žák, Vladimír Škil, Samuel Kondýsek, Adam Kubosch. Trenér: Matěj Vorba, Vojtěch Jedlička, Zdeněk Mazáč.


Elévové

Na domácí Opengame šli Gepardi se strategií dát prostor také širšímu kádru, takže v týmu bylo kromě již “ostřílených” hráčů také několik nováčků, kteří velký turnaj okusili poprvé. Ve čtvrtek po obědě jsme nastoupili do prvního zápasu proti Bulldogs Brno Orange. Hned z prvního střídání se nám povedlo vstřelit vedoucí gól, ale hra byla vyrovnaná. Soupeř dokázal srovnat a ani ve druhé půli přes šance na obou stranách a nervózní závěr se skóre neposunulo a stav zůstal 1:1.

Ještě ve čtvrtek večer jsme šli proti Panthers Otrokovice, vítězů, PFC i Ostrava cupu. Kluci bojovali a zejména ve druhé půli jsme si vypracovali i několik šancí. Dokázali jsme silnému týmu vstřelit dva pěkné góly, ale oni i přes skvělé Štěpovi zákroky rozvlnili síť osmkrát- 2:8.

V pátek opět po obědě nás čekal důležitý zápas proti ASK Bystřici nad Pernštejnem. Zápas se odvíjel podobně jako s Buldoky- dali jsme první gól, ale soupeř do konce poločasu vyrovnal. V druhé půli už gól nepadl a skončili to opět 1:1.

Večer jsme tak na Lesné přivítali další silný celek- Mladou Boleslav. I tady jsme hlavně bránili, Štěpán nás v bráně několikrát skvěle podržel, ale my se k ohrožení branky Boleslavi moc nedostali a pár míčků do sítě nám propadlo- nakonec výsledek 0:5.

Do sobotního play off nám tak los turnaje přisoudil halu v Bohunicích a nakonec soupeře ze skupiny- Panthers Otrokovice. I dvěma odjezdy oslabený tým bojoval, ale bohužel tentokrát neplatilo pravidlo, že jednoho soupeře dvakrát na stejném turnaji neporazíš, a gepardi se s turnajem po prohře 2:7 rozloučili.

Mikey: „Jako tradičně jsme na Opengame dali šanci širšímu kádru a bylo dobré, že někteří hráči se toho chopili a turnaj dobře odehráli. Mrzí mě, že jsme nedokázali urvat vyrovnané zápasy s Buldoky nebo Bystřicí, už po losu jsme věděli, že s Otrokovicemi a Boleslaví to bude velmi těžké. I když se nám nepovedl žádný velký výsledek, věřím, že hráči zúročí zkušenosti z těžkých zápasů v další sezóně.

Výsledky
FBC Gepardi Brno - Bulldogs Brno Orange skupina 1:1
PSG PANTHERS OTROKOVICE - FBC Gepardi Brno skupina 8:2
FBC Gepardi Brno - ASK Bystřice nad Pernštejnem skupina 1:1
Předvýběr.CZ Florbal MB - FBC Gepardi Brno skupina 5:0
PSG PANTHERS OTROKOVICE - FBC Gepardi Brno první kolo 7:2

Soupiska: Štěpán Klvač- Kai Kružel, David Hutyra, Vincent Schober, Lukáš Zána, Kája Manďáková, Jan Žižka, Katy Kruželová, Jarda Urbánek, Maty Machula, Pepa Vašek, Terka Malíková, Miky Hladík, Filip Jurza, Marek Fic, Dan Ponížil, Jan Kocián. Trenér: Michal Dess, Vilém Zrza, Karol Kružel.


Přípravka

Výsledky
FBC Gepardi Brno - Předvýběr.CZ Florbal MB skupina 1:8
CAPITOL Floorball Academy - FBC Gepardi Brno skupina 1:2
FBC Gepardi Brno - FBŠ Hattrick Brno skupina 0:2
TJ Znojmo LAUFEN CZ - FBC Gepardi Brno skupina 2:2
FBC Gepardi Brno - Hornets Brno U9 skupina 5:0 (K)
TROOPERS - FBC Gepardi Brno skupina 3:0
FBC Gepardi Brno - FBC TIGERS PORUBA skupina 0:8
1. SC TEMPISH Vítkovice - FBC Gepardi Brno skupina 3:0
FBC Gepardi Brno - Bulldogs Brno skupina 3:5
Sokol Brno I EMKOCase Gullivers - FBC Gepardi Brno skupina 4:2

Soupiska: Adam Tůma, Sofie Šimoníková - Martin Miškář, Tomáš Zána, Mikuláš Kohl, Michaela Urbanová, Jan Mikláš, Kateřina Šenkýřová, Jakub Wohlgemuth, Luboš Salamon, JIří Šilhan, Benjamin Zalubil, Vanesa Diro, Anna Hubená, Ondřej Kubosch. Trenér: Ondřej Škil, Jan Mikláš, Lukáš Zána.


Mini přípravka

Výsledky Mini Blue
TROOPERS BLACK - FBC Gepardi Brno skupina 3:2
FBC Gepardi Brno - Sokol Brno I EMKOCase Gullivers Black skupina 0:7
K1 Florbal Židenice - FBC Gepardi Brno skupina 0:6
FBC Gepardi Brno - FBC Gepardi Brno Yellow skupina 5:0
1.FBC Sokol Husovice - FBC Gepardi Brno skupina 2:4
FBC Gepardi Brno - TROOPERS GREEN skupina 0:4
Sokol Brno I EMKOCase Gullivers White - FBC Gepardi Brno skupina 1:3
FBC Gepardi Brno - K1 Florbal Židenice Pink skupina 4:5
FBŠ Hattrick Brno - FBC Gepardi Brno skupina 0:5
FBC Gepardi Brno - 1.FBC Sokol Husovice o 5. místo 3:0

Soupiska Blue: Marek Mikláš, Jakub Krtinář, Tomáš Miškář, Matěj Švejda, Lukáš Malík, Eliáš Rozinka, Viktor Salamon, Michael Wohlgemuth. Trenér: Jan Mikláš.

Zhodnocení týmu Yellow

Naše sestava na open game se skládala z našich nejmladších a nejméně zkušených hráčů, a i přes to jsme vstřelili několik pěkných gólů díky neskutečné energii, kterou jsme si ponechali celou sobotu i neděli. Byl to pro nás velmi psychicky i fyzicky náročný turnaj, ale zvládli jsme to s hlavou vztyčenou a odvedli dobrou práci vzhledem k tomu, že většina členů týmu hraje florbal pouhých pár měsíců.

V základní části jsme trefili celkem krásných šest gólů, ale bohužel to nestačilo ani na jednu výhru. Musím ocenit že si tým souboje i přes spoustu neúspěchů užíval a ani náhodou se nevzdával. Naším nejtěžším soupeřem byli právě Gullivers Black, kterým jsme nedokázali vstřelit jedinou branku, zatím co nám protivníci zvládli do branky nastřílet až smolných třináct gólů.

Následně jsme se utkali v playoff s týmem od Hattricku, kde jsme bojovali jako šelmy o 9. místo a díky síle, rychlosti a přesnosti získali výhru 4:1. Byl to velice silný okamžik plný emocí a bylo to příjemné vyvrcholení open game.

Hodnocení trenérky Kristýny Holé:

„Pro naše malé a poměrně nové členy gepardí rodiny to byla skvělá zkušenost a pro mne čest vidět štěstí jak v očích hráčů, tak fanoušků a rodičů. Doufám, že příští rok se zde setkáme zase a umístíme se lépe v tabulce než letos.

Výsledky Mini Yellow
FBC Gepardi Brno Yellow - Sokol Brno I EMKOCase Gullivers White skupina 0:5
FBŠ Hattrick Brno - FBC Gepardi Brno Yellow skupina 5:1
FBC Gepardi Brno Yellow - Sokol Brno I EMKOCase Gullivers Black skupina 0:13
FBC Gepardi Brno - FBC Gepardi Brno Yellow skupina 5:0
TROOPERS GREEN - FBC Gepardi Brno Yellow skupina 8:0
FBC Gepardi Brno Yellow - K1 Florbal Židenice Pink skupina 2:10
TROOPERS BLACK - FBC Gepardi Brno Yellow skupina 4:0
FBC Gepardi Brno Yellow - K1 Florbal Židenice skupina 3:8
1.FBC Sokol Husovice - FBC Gepardi Brno Yellow skupina 3:0
FBŠ Hattrick Brno - FBC Gepardi Brno Yellow o 9. místo 1:4

Soupiska Yellow: Teodor Šimek, Štěpán Pekárek, Miroslav Vévoda, Andrea Stehlíková, Tomáš Hladík, Jakub Fajtl, Marek Brhel, Jan Burian. Trenér: Kristýna Holá.

Tabulky

Muži

2024-2025 | Regionální liga

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

1.

Muži B

2024-2025 | Jihomoravský přebor

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

11.

Junioři

2024-2025 | 2.liga juniorů

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

2.

Dorost

2024-2025 | 2.liga dorostenců

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

4.

Dorost

2024-2025 | 3.liga dorostenců

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

3.

Starší žáci

2024-2025 | Liga starších žáků

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

8.

Aktuálně na webu