Turnaje
18.09.2024

Úspěch našich nejmenších na Moravian Cupu

Redakce
Po úspěšném turnaji Moravian Cup v Olomouci shrnul trenér Lukáš Zána několik postřehů o průběhu turnaje a o tom, jak se dařilo našim nejmladším.

‚‚Na tento turnaj jsme se velmi těšili. Logistika perfektně domluvená, rodičovská účast senzační.

I když jsem měl obavu, že někteří kluci přes prázdniny krom campů a soustředění nedrželi florbalku v rukách, předvedli neskutečnou jízdu.

Na tomto turnaji jsme po odhlášení týmů měli pouze dva soupeře a to domácí FBS Olomouc a FBC Mohelnice. Po změně pravidel jsme hráli s každým týmem dva zápasy a turnaj, který měl být na celý víkend, se odehrál pouze v sobotu. Již při sledování prvního zápasu výše zmíněných soupeřů mezi sebou jsme věděli, že to bude opravdu vraždění neviňátek. Celkové skóre včetně našeho pátého zápasu skončilo 53 vstřelených x 3 inkasovaným brankám.

Cenu nejlepšího hráče spravedlivě dostal Martin Miškář a cenu pro brankáře automaticky náš Áďa Tůma. Sice nás Olomoučtí zaskočili téměř tříhodinovou pauzou mezi posledním zápasem a finále, ale i tak si kluci užili velmi pěkný a náročný den v Olomouci, kam bych se chtěl opět za rok vrátit a zopakovat tento úspěch. Veliké poděkování patří rodičům hráčů za dopravu, péči a trpělivost. V takovém horku jsme byli všichni rádi, že turnaj byl zkrácen pouze na jeden den.

Tak za rok v Olomouci!!!!!!!"

Tabulky

Muži

2023-2024 | Jihomoravská liga

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

2

Junioři

2023-2024 | 2.liga juniorů

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

6

Dorost

2023-2024 | 2.liga dorostenců

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

9

Aktuálně na webu